Archívum

 • Évf. 9 szám 2-4. (2023)

  A főszerkesztői köszöntő és a Tuzson Bence Miniszter Úrral készített interjú után, a Fontes Iuris 2023. évi 2-4. összevont számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát: magánjogi, közjogi, büntetőjogi, illetve európai és nemzetközi jogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 9 szám 1. (2023)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a Miniszter Asszonnyal készített interjú után, a Fontes Iuris 2023. évi 1. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát: magánjogi, közjogi, büntetőjogi, illetve európai és nemzetközi jogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 8 szám 4 (2022)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a Dr. Szilágyi János Edével, a Mádl Ferenc Összehasonlító Jogi Intézet vezetőjével készített interjú után, a Fontes Iuris 2022. évi 4. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 8 szám 3 (2022)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a dr. Répássy Róberttel, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárával készített interjú után, a Fontes Iuris 2022. évi 3. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 8 szám 2 (2022)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a dr. Salgó László Péterrel, az Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkárával készített interjú után, a Fontes Iuris 2022. évi 2. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 8 szám 1 (2022)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a Miniszter Asszonnyal készített interjú után, a Fontes Iuris 2022. évi 1. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 7 szám 4 (2021)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a dr. Senyei Györggyel, az Országos Bírósági Hivatal elnökével készített interjú után, a Fontes Iuris 2021. évi 4. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 7 szám 3 (2021)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a Prof. Dr. Varga Zs. Andrással, a Kúria elnökével készített interjú után, a Fontes Iuris 2021. évi 3. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 7 szám 2 (2021)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a dr. Ökrös Oszkárral, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós ügyekért felelős államtitkárával készített interjú után, a Fontes Iuris 2021. évi 2. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 7 szám 1 (2021)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a Dr. Raisz Anikóval, az Igazságügyi Minisztérium Közigazgatási Államtitkár Asszonnyával készített interjú után, a Fontes Iuris 2021. évi 1. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 6 szám 4 (2020)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője után, a Fontes Iuris 2020. évi 4. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 6 szám 3 (2020)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a Dr. Hajas Barnabással, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkárával készített interjú után, a Fontes Iuris 2020. évi 3. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 6 szám 2 (2020)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető Miniszter Úrral készített interjú után, a Fontes Iuris 2020. évi 2. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 6 szám 1 (2020)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a Steiner Attilával, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós ügyekért felelős államtitkárával készített interjú után, a Fontes Iuris 2020. évi 1. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 5 szám 4 (2019)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője és a Miniszter Asszonnyal készített interjú után, a Fontes Iuris 2019. évi 4. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 5 szám 3 (2019)

  Dr. Varga Judit Miniszter Asszony beköszöntője után, a Fontes Iuris 2019. évi 3. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 5 szám 2 (2019)

  Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője (és búcsúja), valamint a Miniszter Úrral készített interjú után, a Fontes Iuris 2019. évi 2. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 5 szám 1 (2019)

  Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a dr. Péterfalvi Attilával, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökével készített interjú után, a Fontes Iuris 2019. évi 1. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 4 szám 4 (2018)

  Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Bóka Jánossal, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkárával készített interjú után, a Fontes Iuris 2018. évi 4. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 4 szám 3 (2018)

  Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Kiss György akadémikussal, a közigazgatási bíráskodással összefüggő jogszabály-előkészítést támogató Szakértői Bizottság elnökével készített interjú után, a Fontes Iuris 2018. évi 3. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 4 szám 2 (2018)

  Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Sárközy Tamással, a Magyar Jogász Egylet elnökével készített interjú után, a Fontes Iuris 2018. évi 2. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 4 szám 1 (2018)

  Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője, Az Igazságügyi Zsebtörvénytár bemutatása és a Dr. Sulyok Tamással, az Alkotmánybíróság elnökével készített interjú után, a Fontes Iuris 2018. évi 1. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 3 szám 4 (2017)

  Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Molnár Zoltánnal, az Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkárával készített interjú után, a Fontes Iuris 2017. évi 4. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 3 szám 3 (2017)

  Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Völner Pállal, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárával készített interjú után, a Fontes Iuris 2017. évi 3. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

 • Évf. 3 szám 2 (2017)

  Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a dr. Vízkelety Mariannal, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkárával készített interjú után, a Fontes Iuris 2017. évi 2. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

1-25 a 34-ból/ből