Peroxidáz enzim paramágneses szeparációja
				
										Kulcsszavak:
				
				
																		Peroxidáz enzim, 													mágneses szuszceptibilitás, 													paramágneses szeparáció															
			
			
										Absztrakt
A cikkben a peroxidáz enzim mágneses szuszceptibilitásának mérését és lehetséges paramágneses szeparációját mutatjuk be. Előzetes vizsgálataink alapján a vízzel kevert peroxidáz enzim rendelkezik paramágneses tulajdonságokkal.
						Megjelent
					
					
						2023-03-01
					
				
							Hogyan kell idézni
						
						KissE., Al-KanaanM., KoroknaiL., & Szabóné JuhászI. (2023). Peroxidáz enzim paramágneses szeparációja. Dunakavics, 11(3), 21-28. Elérés forrás https://ojs.mtak.hu/index.php/dk/article/view/19090
						Folyóirat szám
					
					
				
							Rovat
						
						
							Cikkek
						
					 
							


