Ökológiai válság: társadalmi hatások, és társadalmi válaszok: Előszó a különszám második részéhez - Csurgó, Bernadett; Kerényi, Szabina; Kőszeghy, Lea; Megyesi, Boldizsár (Szociológiai Szemle, 2025)
-