A közületi és a magánszektor szerepe az egészségügyben - Orosz, Éva (Szociológiai Szemle, 2024)
Előadásom a közületi és a magánszektor szerepének, egymáshoz való viszonyának szerteágazó témaköréből csupán egyetlen kérdésre koncentrál, nevezetesen, hogy milyen gazdasági és társadalmi hatások várhatók akkor, ha a magyar egészségügyben radikális változás következne be a finanszírozás szerkezetében a magánszektor javára.