Habermas magyarországi recepciójáról: Jürgen Habermas: Válogatott tanulmányok. (szerk: Felkai Gábor) Atlantisz Kiadó 1994. Jürgen Habermas: A társadalomtudományok logikája. Atlantisz Kiadó 1994. - Weis, János (Szociológiai Szemle, 2024)
-