A társadalomkutatás önreferencialitásának tükre. Rövid kitekintés a médiakutatás rendszerelméleti kiaknázásához: Niklas Luhmann: Szociális rendszerek. Budapest: AKTI–Gondolat, 2009. - Batta, Barnabás (Szociológiai Szemle, 2024)
-