Utasi Ágnes: Éltető kapcsolatok: Utasi Ágnes: Éltető kapcsolatok. A kapcsolatok hatása a szubjektív életminőségre. Budapest: Új Mandátum Könyvkiadó, 2008. - Lennert, Zsuzsanna (Szociológiai Szemle, 2024)
-