Digitális szakadék és információs társadalom: Lisa J. Servon: Bridging the Digital Divide. Blackwell, 2002. Barry Wellmann–Caroline Haythornthwaite (szerk): The Internet in Everyday Life. Blackwell, 2002. - Lőrincz, László (Szociológiai Szemle, 2024)
-