Az internethasználat és a társadalmi tőke időbeni alakulása Magyarországon - Albert, Fruzsina; Dávid, Beáta; Molnár, Szilárd (Szociológiai Szemle, 2024)
Elemzésünkben azt vizsgáljuk, hogyan hat a kapcsolatokra az internet használata, illetve az egyének kapcsolathálózati jellemzőinek van-e kimutatható hatása az internethasználat terjedésére. Longitudinális vizsgálatunk empirikus alapja a World Internet Project 2001 és 2003 között végzett három adatfelvétele.