Történet a parsonsi birodalom nagyságáról és utódairól: Jeffrey Alexander „Twenty Lectures. Sociological Theory since World War II” (New York 1987. Columbia University Press) című könyvéről - Somlai, Péter (Szociológiai Szemle, 2024)
-