Alkalmazott statisztika magyarul: Vargha András: Matematikai statisztika pszichológiai, nyelvészeti és biológiai alkalmazásokkal. Budapest: Pólya Kiadó, 2000. - Kabos, Sándor (Szociológiai Szemle, 2024)
-