Áldott állapotban a magyar társadalom(kutatás): Kolosi Tamás: A terhes babapiskóta. A rendszerváltás társadalomszerkezete. Budapest: Osiris, 2000. Róbert Péter: Társadalmi mobilitás a tények és vélemények tükrében. Budapest: Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság – Századvég, 2001. - Pusztai, Gabriella (Szociológiai Szemle, 2024)
-