Értékőrzés, értékteremtés: Varga Károly: Értékek fénykörében. 40 év értékkutatás és jelen országos értékvizsgálat. Adalék egy új nemzetstratégia megalapozásához. Budapest: Akadémiai Kiadó, 2003. - TóthPál Péter (Szociológiai Szemle, 2024)
-