Az Európai Unió közös értékeinek vállalása: Az elmélet és a gyakorlat közötti távolság: A Union of shared values – the role of education and civil society.” Jean Monnetprofesszorok éves konferenciája. Brüsszel, 2015. november 9–10. - Kengyel, Ákos (Szociológiai Szemle, 2023)
-