Emlékeztető: az MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottságának üléséről - Török, Ádám; Horváth, Balázs (Közlekedéstudományi Szemle, 2023)
Török Ádám köszöntötte a megjelenteket, kitüntetett figyelemmel az új köztestületi tagokra. Ismertette az előzetesen kiküldött, tervezett programot, amely szerint az infrastruktúra témakörében az ülésen négy előadásra kerül sor.