Emlékeztető: az MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottságának üléséről - Török, Ádám; Horváth, Balázs (Közlekedéstudományi Szemle, 2023)
Az ülést Dr. Török Ádám elnök nyitotta meg, aki bevezetőjében köszöntötte a megjelenteket, a 2022. évi harmadik tudományos ülésen. A harmadik ülés a Logisztika és Áruszállítástémakörét járta körül.