Emlékeztető: az MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottságának üléséről - Török, Ádám; Horváth, Balázs (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
A 2022. május 25-én, szerdán, 14:00 – 16:15 között tartott ülést Dr. Török Ádám elnök nyitotta meg az MTA székház Kistermében. Bevezetőjében köszöntötte a megjelenteket a 2022. évi második tudományos ülésen. A második ülés hagyományosan A Közlekedési Kultúra Napjához kapcsolódva a közlekedésbiztonság témakörét járta körül.