Szállítási lánc környezeti vizsgálata különös tekintettel a lokális termelés előtérbe helyezésével - Kovács, Hanna; Szalmáné Dr. Csete, Mária (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
Napjaink élelmiszer rendszerének problémáit definiálva, beleértve az élelmiszer-biztonságot, egészséges táplálkozást, a megfizethetőséget és szociális, valamint környezeti hatásait, annak externáliáit feltárva mutatják be, hogy valójában milyen áron jut az egészséges élelmiszer az asztalunkra.