A Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia hatása a katonai vasúti szállítási feladatok végrehajthatóságára - Kerényi, Levente (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
A Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia (BAVS) által javasolt intézkedéscsomag nemcsak a vasúti személyszállításra és teherszállításra lehet rövid távú és hosszú távú hatással. A teendők megismerése alkalmat ad a kevéssé publikus részek megismerésére, valamint a polgári és katonai összefüggések feltárására.