A környezetbarát logisztikai megoldások kutatása a CORCAP projekt példáján keresztül - Oszter, Vilmos; Dr. Berényi, János; Lévai, Zsolt (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
A nemzetközi kutatási projekt hazai eredményeinek ismertetése szorosan illeszkedik az aktuális európai klímapolitikához. Figyelemre méltó, hogy az elért eredmények továbblépnek a célszerű intézkedések elvi felsorolásán azzal, hogy egy vizsgált áruszállítási folyosó két helyszínének bemutatása mellett ismertté válnak a szükséges lépések, amelyek megtételével a zöldebb árufuvarozás felé teendő változtatások feltételei létrejönnek.