Emlékeztető az MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottságának üléséről - Török, Ádám; Timár, András (Közlekedéstudományi Szemle, 1970)
Az MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottsága (KJTB) 2019. május 22-én tartotta idei második ülését, amelynek témája A magyar vasúti közlekedés jelene és jövője volt. Az ülést a KJTB elnöke, Dr. Timár András nyitotta meg, aki bevezetőjében a téma fontosságára és időszerűségére hívta fel a figyelmet.