Hajóépítés és -javítás Komáromban - Boross, István (Közlekedéstudományi Szemle, 2023)
A magyarországi közlekedés és iparosodás történelmi részletei mindig új ismereteket hoznak a felszínre és egyben tanulsággal is szolgálnak.