Verseny vagy együttműködés a mobilitásszervezésben? - Tóthné TemesiKinga (Közlekedéstudományi Szemle, 2023)
Mobilitási igényeink töretlen fejlődése korunk egyik kihívása. A közlekedés műszaki alapelemeinek (pálya – jármű – környezet) legmodernebb formái is rendelkezésünkre állnak, de ezekkel nem minden esetben gazdálkodunk hatékonyan.