Emlékeztető: az MTA Közlekedés- és Járműtudományi Bizottságának üléséről - Török, Ádám; Horváth, Balázs (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
A 2022. március 23-án. szerdán, 14:00 – 16:15 között MTA ZOOM rendszerben tartott ülést Dr. Török Ádám elnök nyitotta meg, aki bevezetőjében köszöntötte a megjelent 36 főt, a 2022. évi első tudományos ülésen.