Elektromos közúti gépjárművek beszerzését támogató költségszámítási módszer és alkalmazás kidolgozása - Dr. CsonkaBálint; Dr. habil. CsiszárCsaba; Dr. FöldesDávid (Közlekedéstudományi Szemle, 2022)
A hagyományos üzemanyaggal működő járműflotta fokozatos lecserélése alternatív energiaforrásokkal működő járművekre jelentős lépés a közlekedési rendszerek fenntartható fejlesztése és a hatékony energiagazdálkodás irányába. A jelenlegi technológiai fejlettség mellett az elektromos közúti gépjárművek széles körű elterjedését többféle intézkedéssel lehet elősegíteni.