Piaci szerkezet és verseny a vasúti árufuvarozásban - Bácsi, Sándor (Közlekedéstudományi Szemle)
A gazdaság növekvő liberalizálása a közlekedést, ezen belül a vasutat is elérte. Különösen jelentős ez a hatás az áruszállítás piacán. Fontos tehát annak alapos vizsgálata, hogy a folyamat miként hat a vasúti alágazat egészére.