Az MTA IX. Osztálya Gazdálkodástudományi Bizottságának publikációs nívódíjai – 2024 - Wimmer, Ágnes; Keszey, Tamara; Heidrich, Balázs (Közgazdasági Szemle, 2026)
Az MTA IX. Osztálya Gazdálkodástudományi Bizottságának Ipar- és Vállalatgazdaságtan Albizottsága, Marketingtudományi Albizottsága és Vezetés- és Szervezéstudományi Albizottsága évente díjazza a kiemelkedő tudományos műveket. Az albizottságok a publikációs nívódíjjal kívánják elismerni és ösztönözni az akadémiai kollégák magas színvonalú publikációs munkáját.