Válságok és válaszutak az európai integrációban - Horváth, Dóra (Közgazdasági Szemle, 2025)
Halmai Péter (szerk.): Tagállami integrációs modellek – A gazdasági kormányzás új dimenziói az Európai Unióban. Dialóg Campus, Budapest, 2020, 275 o.