Beszámoló az Előrejelzők Fórumáról: Magyar Közgazdasági Társaság, Budapest, 2025. február 13. - Laczkó, Tihamér (Közgazdasági Szemle, 2025)
A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztálya évadnyitó konferenciájaként rendezte meg az Előrejelzők Fórumát.