Várhegyi Éva: A bankrendszer elfoglalása. Hogyan állítja szolgálatába a bankokat a politikai hatalom? - Antalóczy, Katalin (Közgazdasági Szemle, 2024)
Magyar Narancs Könyvek, Tea Kiadó, Budapest, 2023