Út a prosperitáshoz – hogyan lehet elkerülni a közepes jövedelem csapdáját? - Bőgel, György (Közgazdasági Szemle, 2025)
Boda György–Kiss Ferenc–Láncz Gábor–Matyusz Zsolt–Thék Regina: Sodródásból feljebb lépés. Tudásalapú versenyképesség. Akadémiai Kiadó, Budapest, 2024, 225 o.