Mit adott nekünk az Európai Unió? Beszámoló a Mathias Corvinus Collegium műhely-konferenciájáról - Szepesi, Balázs; Aranyi-AszalósVivien; Pogácsás, Péter (Közgazdasági Szemle, 2024)
A magyar EU-csatlakozás 20. évfordulója alkalmából szervezett műhely-konferenciát a Mathias Corvinus Collegium Vállalkozáskutatói Műhelye és Európai Tanulmányok Műhelye, amelyen 36 közgazdász, társadalomtudós és közpolitika-szakértő vett részt.