Elveszett illúziók – Magyarország 20 éve az Európai Unióban: András Bíró-Nagy– Gergő Medve-Bálint (eds.): 20 years in the EU: taking stock of Hungary’s membership - Győrffy, Dóra (Közgazdasági Szemle, 2024)
Ismertetés Bíró-Nagy András–Medve-Bálint Gergő (szerk.): 20 év az Európai Unióban: Magyarország uniós tagságának mérlege c. könyvről