A negyedik Vízgyűjtő-gazdálkodási Terv elkészítése – pro-jektnyitó esemény - Major, Veronika (Hidrológiai Közlöny, 2025)
Magyarország első vízgyűjtő-gazdálkodási terve most harmadszor kerül felülvizsgálatra, amit az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) és a 12 területi vízügyi igazgatóság konzorciuma valósít meg "A negyedik Vízgyűjtő-gazdálkodási Terv elkészítése" című, KEHOP_PLUSZ-1.2.21-24-2024-00002 számú projekttel a Széchenyi Terv Plusz program keretében.