OFFI Akadémia XXIV. Fordítástudományi Konferencia: (Online konferencia, 2022. március 25.) - Engel, Izolda (Fordítástudomány, 2022)
Huszonnégy éves hagyomány új köntösben: idén az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) és az ELTE Fordító- és Tolmácsképző Tanszéke (ELTE FTT) külön időpontokban rendezték meg a hagyományos tavaszi fordítástudományi konferenciájukat.