Kovács Tímea, Adorján Mária (szerk.) Korpusznyelvészet és nyelvi közvetítés: (Károli Gáspár Református Egyetem ‒ L’Harmattan Kiadó. 2020. 180 pp, ISBN 978-963-414-738-1) - Götz, Andrea (Fordítástudomány, 2022)
A Korpusznyelvészet és nyelvi közvetítés című kötet a 2020 januárjában, a KRE és a MANYE közreműködésében megszervezett Fordításoktatási szakmai nap előadásait adja közre.