Korpusznyelvészet és nyelvi közvetítés: Fordításoktatási szakmai nap - Kovács, Tímea (Fordítástudomány, 2020)
Korpusznyelvészet és nyelvi közvetítés. Fordításoktatási szakmai nap(Budapest, KRE BTK, 2020. január 30.)