Gulyás Adrienn, Mudriczki Judit, Sepsi Enikő, Horváth Géza (szerk.) Klasszikus művek újrafordítása: (Budapest: Károli Gáspár Református Egyetem – L’Harmattan Kiadó. 2021. 278 pp, ISBN 978-963-414-773-2) - Nagy, Nóra (Fordítástudomány, 2022)
A sokrétű és széles tematikájú kötet a Károli Gáspár Református Egyetemen 2018-ban és 2019-ben rendezett szakmai napok előadásainak és kerekasztal-beszélgetéseinek szerkesztett változatát adja közre.