Tudásmegosztás, információkezelés, alkalmazhatóság: (XXIX. Magyar Alkalmazott Nyelvészeti Kongresszus. Semmelweis Egyetem, Szaknyelvi Intézet, Budapest, 2023. március 17–18.) - Szentirmay, Piroska (Fordítástudomány, 2023)
A Magyar Alkalmazott Nyelvészek és Nyelvtanárok Egyesülete (MANYE) idén hibrid, online is követhető jelenléti formában tartotta meg XXIX. Kongresszusát. A Kongresszusnak a Semmelweis Egyetem (SE) adott otthont és színvonalas meg- szervezését a SE Szaknyelvi Intézete vállalta.