TransELTE 2023 Konferencia: (Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar, Nyelvi Közvetítés Intézete, Fordító- és Tolmácsképző Tanszék, 2023. március 22–24.) - Nagy, Gabriella; Van WaardenFranciska (Fordítástudomány, 2023)
A TransELTE konferencia 2023. március 22-én, szerda délután a Kerényi teremben tartott díjkiosztó ünnepséggel kezdődött, ahol kihirdették a Francia Becsületrend és a Nemzeti Érdemrend Magyar Díjazottjai közös prózaíró pályázatának győzteseit.