A Magyarhoni Földtani Társulat 2023. évi rendezvényei - Krivánné Horváth, Ágnes; Piros, Olga (Földtani Közlöny, 2024)
Központi rendezvényekAlföldi Területi SzervezetBudapesti Területi Szervezet – Általános Földtani SzakosztályAlföldi Területi SzervezetDél-Dunántúli Területi SzervezetÉszak-Magyarországi Területi SzervezetOnline kurzusokAgyagásványtani Szakosztály és Ásványtani-GeokémiaiSzakosztályGeomatematikai és Számítástechnikai SzakosztályNyersanyagföldtani SzakosztályOktatási és Közművelődési szakosztályProGEO Földtudományi Természetvédelmi Szakosztály(részletek a PDF-ben)