A Magyarhoni Földtani Társulat 2024. évi tevékenysége: Főtitkári jelentés - Zajzon, Norbert (Földtani Közlöny, 2025)
A Magyarhoni Földtani Társulat 2024-ben – fennállásának és működésének 176. évében – hagyományaihoz híven tovább folytatta színvonalas szakmai tevékenységét, ami az Elnökség, a szakosztályok és a területi szervezetek által szervezett számos szakmai és ismeretterjesztő rendezvényben nyilvánult meg. Ezek jelenléti, online vagy hibrid formában valósultak meg. (folytatás a PDF-ben)