A Magyarhoni Földtani Társulat 2023. évi rendezvényei - Krivánné HorváthÁgnes; Piros, Olga (Földtani Közlöny, 2024)
Központi rendezvények Alföldi Területi Szervezet Budapesti Területi Szervezet – Általános Földtani Szakosztály Alföldi Területi Szervezet Dél-Dunántúli Területi Szervezet Észak-Magyarországi Területi Szervezet Online kurzusok Agyagásványtani Szakosztály és Ásványtani-Geokémiai Szakosztály Geomatematikai és Számítástechnikai Szakosztály Nyersanyagföldtani Szakosztály Oktatási és Közművelődési szakosztály ProGEO Földtudományi Természetvédelmi Szakosztály (részletek a PDF-ben)