Tematikus cikkválogatás az egészségműveltség és egészségkultúra területéről - Szerkesztőség (Egészségfejlesztés, 2021)
A válogatás az Egészségfejlesztés folyóirat 2016-2021 lapszámaiból az egészségműveltség és egészségkultúra területén hasznosítható közlemények linkjeit tartalmazza.