Budapesten tanácskozott az OMBKE 114. Küldöttgyűlése - Szerkesztőség, BKL (Bányászati és Kohászati Lapok, 2024)
Budapesten ülésezett az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület 114. Küldöttgyűlése. A tanácskozás résztvevői meghallgatták az Elnökség elmúlt év munkájáról, gazdálkodásról, a korábban meghozott határozatok végrehajtásáról szóló beszámolóját. Döntöttek a 2023-as év terveiről, legfontosabb feladatairól. Új tagot választottak az Elnökségbe, és elfogadták a befektetési szabályzatot. Ezután kitüntetések átadására került sor.